Custom screen won't show on Windows - only on web

Hi Forum.

I've made a custom screen in service, which looks fine when presenting it on SuperOffice web, but not in Windows. Running on version 8.4.

The URL is supposed to look something like:

https://socrm.somecustomer.dk/Service/scripts/blogic.fcgi?_sf=4&action=doScreenDefinition&id=21&fromCs=1&fs&login_secret=<usec>

but it ends up looking like this in Windows - giving me an 403 http error.

https://socrm.somecustomer.dk/?service?%2FService%2Fscripts%2Fblogic.fcgi%3F_sf%3D%26action%3DdoScreenDefinition%26id%3D21%26fromCs%3D1%26fs%26login_secret%3D7T%253ANgA0ADQANwAyADgAOAA5ADAAZAA4ADYANAAwAGYAYwBhADgAZgA1AGIAOAAyADAAYwAzAGEANgA0ADcAOQAyADsAMQAxADUAMwA2ADEAMAAwADgANAA%253D&fromCs=1

Some weird things are going on in the url - why for instance is "service" twice in the beginning?

Again - this works fine in the webapplication.

When I'm in the webpanel on Windows, and I navigate to https://socrm.somecustomer.dk/sale

..to login, then the link afterwards shows fine. Looks like it won't accept the login secret for some reason.

 

Do anybody have a qualified guess on what is going on?

RE: Custom screen won't show on Windows - only on web

I tried your url in a browser panel tab.

I get this:

https://socrm.somecustomer.dk/Service/scripts/blogic.fcgi?_sf=4&action=doScreenDefinition&id=21&fromCs=1&fs&login_secret=7T%3aNgAxADYAOQBmADQAYwA4ADAAOAAwADIAZQBjAGIANgAyADQAYQA4ADUAYwBmADcAYgAyADQAYgAzAGYAOAAyADsANgAyADEANgAzADAANQA5ADYA

 

for this:

 

Beats me! What is you exact context?

/conrad

Af: Conrad Weyns 6. mar 2019

RE: Custom screen won't show on Windows - only on web

Login_Secret isn't used anymore by Service, is it? Just drop the parameter, and you should get logged in automatically.

Af: Frode Lillerud 6. mar 2019

RE: Custom screen won't show on Windows - only on web

I don't even know where to look.

Can it be some weird setting in the db?

The clients SuO is going through a DMZ server and targeting an internal server with a Reverse Proxy setup. But since it works in web, I can't see if this should affect anything?

Af: Kasper Rosenlund 8. mar 2019

RE: Custom screen won't show on Windows - only on web

> What is you exact context?
How is it defined in Admin?
/conrad

Af: Conrad Weyns 8. mar 2019

RE: Custom screen won't show on Windows - only on web

Hi Conrad - okay then :).

Webpanel configuration looks like this:

 

I just tried with 'somecustomer' instead of the real customer, and I get the same as yours.

There must be some rewriting of the url. The result is the same, when I try to enter the url in an incognito window in chrome, without the login_secret. Its like it doesn't accept the login secret in windows.

I would expect the system to navigate to the login page, upon failing executing the url.

The full URL are
https://socrm.jfmedier.dk/Service/scripts/blogic.fcgi?_sf=4&action=doScreenDefinition&id=21&fromCs=1&fs&login_secret=<usec>&sale_id=<said>

Af: Kasper Rosenlund 8. mar 2019